Doorgaan naar inhoud
TradeCircle voor de huisarts

TradeCircle voor de huisarts

In de wereld van de gezondheidszorg is hygiëne van groot belang en dat begint al bij de huisarts. De huisarts speelt een cruciale rol bij het waarborgen van een veilige omgeving voor hun patiënten. TradeCircle biedt disposable producten die niet alleen de hygiëne maar ook de efficiëntie in de huisartsenpraktijk verhogen. We willen in deze blog ingaan op het gemak dat de disposables brengen in de dagelijkse praktijk.

Beschermende kleding

De gezondheid van zorgverleners is even belangrijk als die van patiënten. TradeCircle heeft een mooi assortiment voor beschermende kleding zoals beschermende schorten en mouwovertrekken maar natuurlijk ook gewoon onze handschoenen, alles om de nodige barrière op te werpen voor mogelijke ziektekiemen. Als de beschermende kleding comfort biedt, dan kan de huisarts zich richten op de zorg voor de patiënt. Na afloop van de behandeling kan alle beschermende kleding worden weggegooid met het vuil en de eventuele ziektekiemen. Om handschoenen e.d. geordend op te bergen kan je werken met wandhouders.

Hygiënepapier

Het gebruik van hygiënepapier zoals onderzoekstafelpapier en papierenhanddoekjes is meer dan alleen hygiënisch. Ook dit laat je na gebruik makkelijk verdwijnen met het vuil en ziektekiemen die aanwezig zijn op het papier. Voor het hygiënepapier zijn ook dispensers verkrijgbaar voor het op orde houden van de praktijk. Je kan met het papier natuurlijk ook meteen handzeep mee bestellen en een bijpassende dispenser. De leveranciers van het papier zijn zich ook steeds bewuster van het belang van het milieu en werken met beheerde bossen waar het papier vandaan komt.

Meer dan alleen disposables

Wij verkopen niet alleen disposables die geschikt zijn voor in de huisartsenpraktijk maar we hebben ook instrumenten, pleisters, verbanden, injectienaalden en naaldencontainers. Maar ook artikelen om de praktijk schoon te maken en te desinfecteren zodat je bijna alles voor in de praktijk kunt bestellen bij een groothandel zoals TradeCircle. Hierdoor heb je minder leveranciers nodig waardoor je tijd bespaart en deze kunt besteden aan de patiënt.

De voordelen van TradeCircle

Doordat wij de producten uit voorraad kunnen leveren, heb jij ze snel op de praktijk tot je beschikking. We hebben de beste prijzen en door de staffelkorting krijg je bij grotere bestellingen nog meer korting wat kostenbesparend is, want daar kijkt natuurlijk ook de huisarts naar. Vandaag besteld voor 16:30 uur is dezelfde dag verzonden. Het bestellen van medische en facilitaire disposables is super eenvoudig.

 

 

 

 

Vorig artikel Disposables voor de foodindustrie nodig, dan denk je aan TradeCircle
Volgend artikel Groenere toekomst: Bewust leven met disposables