Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.

Trade Circle

TradeCircle maakt met een enthousiast team van 20 medewerkers het bestellen van medische- en facilitaire disposables eindeloos eenvoudig!

Over ons

TradeCircle maakt het bestellen van medische- en facilitaire disposables eindeloos eenvoudig! Hoe? Nou, what you see is what you get! Bij ons krijg je direct je beste prijs. We hebben vaste prijzen en staffelkortingen. De producten die we aanbieden zijn ook écht op voorraad en leveren we direct uit ons magazijn in Amersfoort.

Wie zijn we?

Wij zijn een medische- en facilitaire groothandel. Handel zit in ons DNA. We kopen onze producten in voor een scherpe prijs bij onze leveranciers en verkopen dit voor de beste prijs aan jou als klant. Nee, we zijn geen charitatieve instelling. Ook wij willen winst maken. Maar wel winst uit eerlijke handel. Net zoals de bakker op de hoek.

TradeCircle is onderdeel van Medz Europe BV, sinds 2002 actief in de productie en verkoop van medische- en facilitaire disposables. We zijn een echte rot in het vak dus.

Met een enthousiast team van 20 mensen doen we waar we goed in zijn, niet lullen maar poetsen én ouderwets hard rennen voor onze klanten. We zijn 8 uur per dag bereikbaar en bestellingen voor 16:30 gaan dezelfde dag nog bij ons de deur uit!

Wij snappen dat je nieuwsgierig bent geworden! Ben je wederverkoper of grootverbruiker van ons assortiment? Maak dan een account en krijg toegang tot jouw beste prijzen.

 

Medz Europe BV
h/o TradeCircle
Wiekenweg 41
3815 KL  Amersfoort
Nederland

BTW NL8110.50.026B01 - KvK 08110326
IBAN NL53ABNA0442370725 - BIC ABNANL2A