Doorgaan naar inhoud
TradeCircle: De groothandel voor elke tandarts

TradeCircle: De groothandel voor elke tandarts

Bij TradeCircle begrijpen we dat uw vakgebied veeleisend is en dat het essentieel is om te werken met hoogwaardige materialen die zorgen voor comfort en bescherming. Als toonaangevende groothandel voor de tandartsen hebben wij ons gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, comfortabele handschoenen, met maar liefst 20 jaar ervaring in de branche.

De behoefte van de tandarts

Wij begrijpen als geen ander de behoefte van tandartsen en tandheelkundige professionals. Onze producten zijn geselecteerd om aan deze behoefte te voldoen. Met de ervaring die we hebben zijn we trots dat we kunnen zeggen dat we kwalitatieve en comfortabele handschoenen leveren als groothandel voor de tandheelkundige industrie. Onze handschoenen worden met plezier gedragen en dat is toch wel fijn als je tijdens je werk continue handschoenen aan hebt voor de bescherming van jezelf en de patiënt.

Comfort is van grootbelang

Wij zijn van mening dat het comfort van een handschoen van groot belang is in de dagelijkse praktijk van de tandheelkunde. Daarom worden onze handschoenen zorgvuldig ontworpen om het hoogst mogelijke comfort te bieden. Ze worden gemaakt van de beste materialen die een zachte, flexibele pasvorm garanderen. Doordat wij ons als groothandel voor de tandarts hebben geconcentreerd op de kwaliteit en het comfort van de handschoen, kan jij je concentreren op het werk zonder last te hebben van de handschoen.

Levering uit voorraad

We leveren de producten vanuit voorraad zodat een snelle levering gegarandeerd is. Want we begrijpen dat tijd erg kostbaar is. De tijd die niet aan het aanvullen van de voorraad hoeft te worden besteed, kan gebruikt worden voor de zorg aan de patiënt. Naast de handschoenen hebben wij nog meer producten in ons assortiment die in de praktijk gebruikt worden. Denk hierbij aan dental towels voor de bescherming van je patiënt en om instrumenten netjes en geordend op de instrumententray te plaatsen. Maar ook producten om de praktijk te reinigen en de desinfecteren.

Betrouwbare leverancier

Als betrouwbare groothandel tandarts leveren wij graag de producten aan de praktijk. Voor 16:30 uur besteld is dezelfde dag verzonden waardoor het snel geleverd wordt. Wij zorgen voor kwaliteit waardoor jij je op patiëntzorg kan richten. Het succes van je praktijk is ons doel en wij zijn graag de partner die daaraan bijdragen.

Vorig artikel TradeCircle: jouw groothandel voor de verloskunde
Volgend artikel Trends die de groothandel branche transformeren