Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
TradeCircle: jouw groothandel voor de verloskunde

TradeCircle: jouw groothandel voor de verloskunde

Welkom bij TradeCircle, dé groothandel die verloskundige professionals ondersteunt en hen in staat stelt om de best mogelijke zorg te bieden aan aanstaande moeders. Bij TradeCircle begrijpen we dat de verloskunde een essentieel en gevoelig gebied is en daarom streven we ernaar om te voorzien in hoogwaardige producten die de gezondheid van moeder en kind bevorderen.

Kwaliteit boven alles

Bij TradeCircle geloven we in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in disposables voor de medische sector en de verloskunde. Wij streven ernaar om producten te leveren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, efficiëntie en comfort, zodat verloskundige professionals met vertrouwen en gemak kunnen werken.

Assortiment

Bij TradeCircle hebben wij een breed assortiment aan beschermende kleding en handschoenen. Wij hebben al 20 jaar ervaring en leveren al die tijd kwalitatieve en comfortabele handschoenen en beschermende kleding. Ook leveren wij hygiënepapier voor in de praktijk zoals onderzoekstafelpapier en papierenhanddoekjes. Van Merbach hebben wij ook een ultrasound gel in het assortiment die gebruikt wordt voor echografie. We hebben ook pleisters voor na het bloedprikken in het assortiment. Ook voor het reinigen en desinfecteren van de praktijk hebben we een uitgebreid assortiment.

Duurzaamheid

TradeCircle erkent het belang van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. We streven ernaar om milieuvriendelijke praktijken te omarmen en bieden producten aan die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid. Door bewust te handelen, willen we een positieve impact hebben op zowel de gezondheid van mensen als de gezondheid van onze planeet.

Snelle levering en goede prijzen

Wij kunnen ons assortiment vanuit voorraad leveren waardoor je als verloskundige geen onnodige tijd kwijt bent aan het bestellen van voorraad en tijd overhoudt voor de beste zorg voor moeder en kind. Als je voor 16:30 uur bestelt dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. De prijzen bij TradeCircle zijn de scherpste prijzen. Zeker als je grotere bestellingen plaatst heb je een mooie staffelkorting op de bestelling.

Bij TradeCircle zijn we er trots op dat we verloskundige professionals ondersteunen bij het leveren van hoogwaardige zorg aan aanstaande moeders. Door samen te werken met TradeCircle, kunnen verloskundige praktijken floreren en kunnen gezinnen vertrouwen op een gezonde en veilige start van het leven.

Vorig artikel De groothandel voor je sportclub/vereniging anders dan voor kantinebenodigdheden
Volgend artikel TradeCircle: De groothandel voor elke tandarts