Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Welke maat handschoen past?

Welke maat handschoen past?

Je hebt handschoenen nodig en overweegt deze online te bestellen vanwege het gemak voor jezelf of voor een klant. De uitdaging is echter om de juiste maat te kiezen. Hoewel het een optie is om meerdere maten te bestellen en te proberen, bestaat er een methode om nauwkeuriger te bepalen welke handschoen het beste bij je past. In deze blog willen we ingaan op deze aanpak.

De stappen om de juiste maat handschoenen te bepalen

Met een aantal stappen weet je welke handschoen maat je hebt en kun je meteen de goede maat bestellen. Dit kan je ook delen met een klant die graag wilt weten welke handschoenmaat ze nodig hebben voor het gemakkelijk bepalen welke maat handschoen het beste past.

  1. Meet de handomtrek op het breedste punt van de handpalm, net boven de duim zoals aangegeven in de afbeelding.
  2. Noteer de meting in millimeters
  3. Gebruik de onderstaande tabel om je handschoenmaat te bepalen

De juiste maat

Het kiezen van de juiste maat voor disposable handschoenen is cruciaal om zowel effectieve bescherming als comfort te garanderen. Een correcte pasvorm verbetert niet alleen de bescherming, maar draagt ook bij aan het comfort en verhoogt de efficiëntie tijdens werkzaamheden. Een goed passende handschoen zit comfortabel en is gemakkelijk aan- en uit te trekken. Met behulp van deze meetgids vind je moeiteloos de geschikte handschoen voor jou!

Vorig artikel De essentiële rol van de medische groothandel in de gezondheidszorg
Volgend artikel Te vroeg afgerekend!?