Doorgaan naar inhoud
Al 20 jaar fabrikant en leverancier van disposables.
Al 20 jaar fabrikant en leverancier van disposables.
TradeCircle: Jouw betrouwbare partner voor disposable handschoenen en hygiënepapier

TradeCircle: Jouw betrouwbare partner voor disposable handschoenen en hygiënepapier

In de bruisende wereld van kappers en schoonheidsspecialisten is hygiëne van het grootste belang. Of het nu gaat om het knippen van het nieuwste kapsel, het uitvoeren van een schoonheidsbehandeling, een verfijnde kleurbehandeling of het verzorgen van de klantenservice, een schone en hygiënische omgeving is essentieel voor het succes van elke salon. Bij TradeCircle begrijpen wij deze behoefte als geen ander en daarom zijn we er trots op om uw betrouwbare partner te zijn als het gaat om disposable handschoenen en hygiënepapier.

Waarom TradeCircle?

Uitstekende kwaliteit

Bij TradeCircle stellen wij kwaliteit voorop. Onze disposable handschoenen bieden niet alleen optimale bescherming maar zorgen ook voor een comfortabele en soepele gebruikerservaring. Kwaliteit van de handschoenen vinden wij belangrijk en daarom leveren wij ook alleen handschoenen van een uitstekende kwaliteit.

Leveringen vanuit voorraad

Wij begrijpen dat tijd geld is, vooral in de bruisende wereld van de kappers en schoonheidsspecialisten. Daarom hebben we een uitgebreide voorraad disposable handschoenen en hygiënepapier beschikbaar, zodat je nooit zonder essentiële benodigdheden komt te zitten. Onze efficiënte logistiek zorgt ervoor dat jouw bestelling snel wordt verwerkt en bij je wordt afgeleverd.

Scherpe prijzen

Bij TradeCircle geloven wij in eerlijke en scherpe prijzen. Wij begrijpen dat kostenbeheersing cruciaal is voor een bedrijf, daarom streven we ernaar om concurrerende prijzen aan te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

Ons assortiment

Onze handschoenen: Of het nu gaat om latex, nitril of vinyl handschoenen, ons assortiment biedt een ruime keuze aan hoogwaardige disposable handschoenen. Beschikbaar in verschillende maten, zodat je de juiste keuze kunt maken voor je behoeften. Een goed passende handschoen ondersteunt het comfort van de handschoen.

Hygiënepapier: Ons assortiment hygiënepapier is uitgebreid van poetspapier voor het schoonmaken van de salon tot papierenhanddoekjes en toiletpapier. In het assortiment zijn ook de dispensers voor het papier opgenomen zodat het altijd op dezelfde plek voor handen is. We bieden een uitgebreid assortiment dat perfect aansluit op de hygiëne-eisen van jouw salon. Naast het hygiënepapier beschikken we ook over reinigingsmiddelen om de salon er piekfijn uit te laten zien.

Bij TradeCircle zijn wij er trots op om een rol te spelen in het succes van jouw salon door hoogwaardige disposable handschoenen en hygiëneproducten te leveren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw partner kunnen zijn in het handhaven van de hoogste normen van hygiëne in jouw kapperszaak of schoonheidssalon.

Vorig artikel Eurogloves: voor de thuisschoonmaker
Volgend artikel Kwaliteit en gemak. Ontdek ons assortiment voor de tattooshop