Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Te vroeg afgerekend!?

Te vroeg afgerekend!?

We kennen het allemaal vast wel. Even snel online een bestelling plaatsen zodat je alles afgehandeld hebt. Inmiddels ben je alweer doorgerend naar je volgende actiepunt, want je had nog genoeg te doen en ineens vanuit het niets bedenk je dat je nog wat vergeten bent. Je wilt heel graag nog wat toevoegen aan je bestelling en belt met de vraag of dat mogelijk is. Helaas is dat bij ons niet meer mogelijk en in deze blog leggen we uit waarom.

Snelheid

Wij willen de bestellingen zo snel mogelijk klaar hebben staan voor verzending en dat is de reden dat het niet lukt om nog iets toe te voegen aan de bestelling. Op het moment dat de bestelling bij ons binnen is gaan we meteen aan de slag. We pakken de spullen die besteld zijn en maken het pakket of de pakketten direct compleet. We maken de doos dicht en voorzien deze van een verzendlabel. We hebben een pakket dus supersnel klaar staan op een pallet om afgehaald te worden door de verzender die het zo snel mogelijk bij je aflevert.

Nog sneller

Het proces van bestellingen klaar zetten voor verzending wilden wij nog sneller kunnen doen en daarom zijn wij gaan werken met een pickkar. Deze pickkar verzamelt de bestellingen in een nog kortere tijd want het inpakken van de juiste producten gaat nog efficiënter en we hoeven er zelf minder voor te lopen. Het is minder foutgevoelig en zo ontvang jij de juiste bestelling. Het enige nadeel van dat de order nog sneller klaarstaat voor verzending is dat het niet meer mogelijk is om deze aan te vullen.

Wat wel kan

Mocht je nu iets vergeten zijn dan kan je altijd een nieuwe bestelling plaatsen en dan wordt het net zo snel verwerkt als de eerste bestelling. Waarschijnlijk heb je ze dan tegelijkertijd in huis. Mocht je nog de ruimte hebben om te wachten tot je volgende bestelling dan kan dat natuurlijk ook, maar vergeet het dan niet vast op het lijstje schrijven anders wordt het misschien weer vergeten. Wij verzorgen de bestelling graag en pakken met liefde een tweede bestelling voor je in om deze snel naar je te verzenden.

Vorig artikel Welke maat handschoen past?
Volgend artikel De groothandel voor je sportclub/vereniging anders dan voor kantinebenodigdheden