Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Kwaliteit en gemak. Ontdek ons assortiment voor de tattooshop

Kwaliteit en gemak. Ontdek ons assortiment voor de tattooshop

Bij TradeCircle snappen we dat je in de tattooshop moet kunnen vertrouwen op hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge eisen van jullie vak. Dat is de reden waarom wij altijd gaan voor kwaliteit en daarbij een scherpe prijs hanteren. We hebben een mooi assortiment voor in de tattooshop wat gemakkelijk te bestellen is.

Kwaliteit boven alles

Bij het uitvoeren van tatoeages is hygiëne van het grootste belang. Onze disposable handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal die voldoen aan de hoogste normen in de branche. Ze bieden een uitstekende bescherming voor zowel de tatoeëerder als de klant, waardoor jullie je kunnen concentreren op het leveren van topkwaliteit kunstwerken zonder je zorgen te maken over de veiligheid. Naast kwaliteit vinden wij het comfort van handschoenen net zo belangrijk, want als de handschoen niet lekker zit, dan kan je niet zo vrij werken als je zou willen.

Assortiment

Naast de handschoenen die van hoge kwaliteit zijn hebben wij ook nog andere artikelen in het assortiment die gebruikt worden in de tattooshop. Denk hierbij aan reinigingsmiddelen, alcohol, dental towels, scheermesjes en Bepanthen Tattoo Nazorg zalf. Het assortiment is via onze gebruiksvriendelijke website makkelijk te bekijken. De producten hebben allemaal een omschrijving en zijn gemakkelijk te bestellen.

Snelle levering

Wij leveren de producten uit voorraad waardoor je bestelling snel in de shop is. Door een goede en snelle levering ben je er zo min mogelijk tijd aan kwijt en kan jij bezig zijn met het maken van mooie kunstwerken. Dat is waar jij goed in bent en wij zijn goed in het leveren van de benodigde producten.

Scherpe prijzen

We begrijpen ook dat prijs een belangrijke overweging is voor tattoo professionals. Wij bieden onze producten tegen uiterst scherpe prijzen aan. Onze groothandelsprijzen stellen jullie in staat om kosten te besparen zonder in te boeten aan kwaliteit. Wij geloven dat hoogwaardige producten betaalbaar moeten zijn, zodat jullie je kunnen richten op wat er echt toe doet - jullie artistieke vaardigheden.

Kies voor kwaliteit, gemak en betaalbaarheid - kies voor onze disposable handschoenen voor tattoo professionals. Samen streven we ernaar om jullie werk veiliger en efficiënter te maken, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het creëren van kunstwerken die blijvende indrukken achterlaten.

Dank je wel voor het overwegen van ons assortiment. We kijken ernaar uit om jullie te ondersteunen bij het bereiken van nieuwe hoogten in jullie tatoeagekunst!

Vorig artikel TradeCircle: Jouw betrouwbare partner voor disposable handschoenen en hygiënepapier
Volgend artikel De groothandel voor de schoonmaakindustrie