Doorgaan naar inhoud
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
Voor 23:59 besteld, dezelfde dag verzonden.
De groothandel voor je sportclub/vereniging anders dan voor kantinebenodigdheden

De groothandel voor je sportclub/vereniging anders dan voor kantinebenodigdheden

Als sportclub of vereniging heb je natuurlijk ook te maken met inkoop van producten en dan hebben wij het in dit geval niet over de hapjes en drankjes voor in de kantine voor tijdens de derde helft. Wij van TradeCircle denken dan aan onze handschoenen, hygiënepapier en meer. In deze blog zullen we het assortiment wat wij hebben voor de sportclub onder de aandacht brengen en waarom je voor TradeCircle zou kiezen.

 Het assortiment

Naast onze decennia lange ervaring in handschoenen, die altijd goed zijn om te gebruiken bij schoonmaakwerkzaamheden die er ook bij horen op de vereniging, hebben wij ook de schoonmaak en reinigingsmiddelen die nodig zijn voor deze schoonmaak. Dit is dan wel het minst leuke onderdeel om te doen maar wordt wel makkelijker met het hygiënepapier dat je gemakkelijk mee bestelt bij TradeCircle. Poetspapier, papierenhanddoekjes en toiletpapier hebben wij in het assortiment, evenals de dispensers die daarbij horen. Dit alles zorgt voor een schone en nette omgeving om te kunnen sporten. Bij het sporten zit een ongelukje soms in een klein hoekje en is het fijn om ook een EHBO-doos, pleisters en verbandmiddelen bij de hand te hebben of sporttape om te ondersteunen. Dat moet wel aangebracht worden door iemand met kennis van zaken. Maar deze artikelen hebben wij ook in het assortiment. Dus naast de leverancier voor de kantine zijn wij een betrouwbare partner voor de overige producten.

Waarom TradeCircle?

Wij vinden een aantal dingen belangrijk om te bieden en dat begint al bij onze overzichtelijke website waar alle artikelen opstaan met een omschrijving, zodat je altijd weet wat je bestelt. We leveren de artikelen uit voorraad waardoor ze snel bij de sportclub zijn. En doordat we uit voorraad leveren, kunnen wij de bestelling snel verzendklaar hebben. Dit maakt het bestellen tot en met de levering gemakkelijk zonder er veel tijd aan kwijt te zijn. Daarnaast hebben wij altijd scherpe prijzen omdat we ons ook beseffen dat je als sportclub aan budgetten vastzit. Met de scherpe prijzen leveren wij niet in op de kwaliteit.

Kies voor kwaliteit, gemak en betaalbaarheid. Wij zorgen voor een snelle levering waardoor jullie je kunnen richten op de sport zodat er veel plezier en progressie kan zijn in de sportkwaliteiten.

Vorig artikel Te vroeg afgerekend!?
Volgend artikel TradeCircle: jouw groothandel voor de verloskunde